Els Retocadors de tocaPhotos.com

A tocaphotos.com tenim un gran equip de retocadors, capaços d’editar, arreglar, millorar o transformar qualsevol de les teves fotos.

Carles Carreras Lorenzo Zitta Albert Collado
Carles Carreras. Col·laborador a tocaPhotos.com Lorenzo Zitta. Col·laborador a tocaPhotos.com Albert Collado. Col·laborador a tocaPhotos.com

Fotògraf i dissenyador gràfic. Especialista en retoc fotogràfic i imatges 3D virtuals.

Especialista en foto-composició i fotomanipulació. Imatges virtuals 3d.

Fotògraf i especialista en retoc fotogràfic. Edició dramàtica.

Foto: Carles CarrerasFoto: Carles CarrerasFoto: Carles Carreras

Foto edición: Lorenzo ZittaFoto: Lorenzo ZittaFoto: Lorenzo Zitta Foto: Albert ColladoFoto: Albert ColladoFoto: Albert Collado
web personal:
www.carlescarreras.com
web personal:
www.zittart.com
web personal:
www.albertcollado.com

Serveis a tocaPhotos.com:
tocaBasic
tocAdvanced
tocaCustom

Perfil tocaPhotos:
Edició professional avançada amb recursos virtuals 3D

 Serveis a tocaPhotos.com:
tocaBasic
tocAdvanced
tocaCustom

Perfil tocaPhotos:
Edició avançada i creativa + 3D virtual

Serveis a tocaPhotos.com:
tocaBasic
tocAdvanced
tocaCustom

Perfil tocaPhotos:
Edició dramàtico-èpica

Carles Carreras

Fotògraf professional, comença la seva basant artística estudiant Belles Arts a l’Escola d’Arts i Oficis d’Olot, Girona. Comença la seva activitat en l’àmbit laboral en diferents tasques relacionades amb el disseny i la fotografia, fins a dia d’avui, ja establert com a freelance.

Ha realitzat exposicions i participat en concursos internacionals com els prestigiosos Laguna Prize de Venècia o Montphoto. Amb diversos primers premis i finalistes, es consolida com a fotògraf professional desenvolupant projectes diversos tant en fotografia com en disseny a nivell nacional i internacional, investigant constantment noves tècniques fotogràfiques i d’edició, i especialitzant-se en la generació d’imatges virtuals en 3D, pràctica que fusiona amb la fotografia.

Lorenzo Zitta

Italià, resident a Barcelona des del 2006. Diplomat en un màster en “3D per Disseny gràfic i fotografia” per l’escola FX BARCELONA 3D SCHOOL.

Membre de diverses entitats fotogràfiques (AFIC BLANES — FEDERACIÓ CATALANA FOTOGRAFIA — AGEF) ha guanyat diversos premis i trofeus participant en nombrosos concurs nacionals i internacionals, entre ells el 57 Saló “ABELLA D’OR” guanyant la sessió d’art experimental.

Fotògraf especialitzat en fotomuntatge, foto-retoc i CGI, imparteix classes i workshop de manipulació d’imatges i CGI.

Actualment treballa com a freelance a la gran indústria gràfica col · laborant amb estudis d’Itàlia, Espanya i America.

 

Albert Collado

Nascut a Salt el 1977 i “ganxó” (de Sant Feliu de Guíxols) des de 2004, comença la seva afició per la fotografia. Membre de l ‘AFIC Sant Feliu de Guíxols, de la FCF (Federació Catalana de Fotografia) i de la CEF (Confederació Espanyola de Fotografia) i FIAP (Federation Internationale de l’Art Photographique).

El premi més gran obtingut …, “l’aprenentatge”. Seduït per l’Art Digital, li agrada tocar tots els temes i tècniques que li permetin expressar. Li agrada aprendre i treballar amb tots els estils dels quals destaquen les fotos minimalistes, de detalls i les fotos amb atmosfera dramàtica, èpica o fantàstica.

 

Ferran Munsó Joan Membrives Albert Fontàs
Ferran Munsó. Col·laborador a tocaPhotos.com Joan Membrives. Col·laborador a tocaPhotos.com Albert Fontàs. Col·laborador a tocaPhotos.com
Fotògraf i especialista en positivat Blanc i Negre i en edició subtil molt natural.

Fotògraf i editor de fotografies. Especialista en retrats.

Fotògraf i editor de fotografies especialista en bodegons.
Foto: Ferran MunsóFoto: Ferran MunsóFoto: Ferran Munsó Foto: Joan MembrivesFoto: Joan MembrivesFoto: Joan Membrives Foto: Albert FontàsFoto: Albert FontàsFoto: Albert Fontàs
web personal:
www.ferranmunso.com
web personal:
joanmembrives.
blogspot.com.es
web personal:
forialphoto.blogspot.com.es

Serveis a tocaPhotos.com:
tocaBasic

Perfil tocaPhotos:
Edició mínima de gran qualitat.

Serveis a tocaPhotos.com:
tocaBasic
tocAdvanced
tocaCustom

Perfil tocaPhotos:
Edició en retrats i foto de situació. Dramàtic.

Serveis a tocaPhotos.com:
tocaBasic
tocAdvanced
tocaCustom

Perfil tocaPhotos:
Edició de bodegons i de llums baixes i suaus.

Ferran Munsó

Comença el seu interès per la fotografia per tradició familiar, i ràpidament desenvolupa un estil propi en el seu treball. Participa, amb alguns primers premis, a varis concursos d’àmbit nacional i aplica la fotografia a la seva professió de programador multimèdia.

A nivell de processat i edició, també es construeix un estil propi, triant pel camí de l’edició molt subtil i poc exagerada, donant molt de realisme i qualitat a les seves imatges.

És coofundador, amb Carles Carreras, del projecte de fotografia artística tempsdeflors.com, ja consolidat a nivell nacional.

Joan Membrives

Va començar com aficionat a la fotografia i al vídeo des de l’analògic, però fa uns anys que aquesta afició s’ha convertit en quelcom més, formant part de la seva vida professional.

En aquests darrers anys s’ha format en l’àmbit de la imatge mitjançant diferents entitats i professionals del sector, adquirint nous coneixements en tractament de la imatge a nivell avançat, composició fotogràfica, il·luminació d’estudi… i ha realitzat múltiples treballs de producció d’imatges fotogràfiques de temàtica diversa (models, edificis,…) així com de processament i tractament de fotografies mitjançant un procés de revelatge fotogràfic digital i tractament en l’edició.

És membre de l’equip formatiu de l’agrupació fotogràfica AFIC Blanes, on hi i realitza cursos d’iniciació a la fotografia i d’edició fotogràfica.

Albert Fontàs

Membre d’Afic Blanes des de fa 8 anys, participa regular i molt activament en les fotolligues anuals que organitza, al igual que la fotolliga Catalana, i es forma fotogràficament amb diferents activitats que realitza amb molta dedicació.

Ha participat diverses ocasions com a jurat fotogràfic en diversos concursos d’ambit estatal, i participat amb excel·lents resultats en d’altres internacionals.

Admin