Preguntes freqüents

 

tocaphotos.com Aqui va dirigit els serveis d’edició de fotos de tocaphotos.com? Va dirigit especialment a usuaris amateurs aficionats a la fotografia per a les seves fotos de viatges, fotos familiars… però també treballem molt agust per a professionals de la fotografia qui vol millorar els seu servei de reportatges, casaments, esdeveniments de tot tipus… o senzillament vol estalviar-se la feina que comporta l’edició.

tocaphotos.com Com envio les meves fotos a tocaphotos.com perquè me les editin? Només cal omplir el formulari d’enviament de fotografies, i no cal cap tipus de registre.

tocaphotos.com En quin moment cal fer el pagament per el servei d’edició de fotos de tocaphotos.com? Un cop hem fet l’edició de la foto segons el que ens demanes, t’enviem una mostra a baixa ressol·lució perquè puguis veure’n el resultat. Si t’agrada, caldrà fer el pagament i t’enviarem la foto a la mateixa ressol·lució i tamany que l’original i retocada al teu gust.

tocaphotos.com Quina mida ha de tenir la meva foto per enviar-la? Pot ser la seva mida original, sempre que no passi de 8MB de pes. Per imatges més grans, pots demanar informació mitjançant el nostre formulari de contacte.

tocaphotos.com Quan tardem a editar la teva foto? Depèn de la dificultat de la mateixa, el nostre temps d’entrega oscil·la entre les 24h i 72h en els serveis de tocaBasic i tocAdvanded. En el servei tocaCustom el temps necessari serà indicat individualment per a cada cas.

tocaphotos.com Com rebo la meva fotografia ja editada per tocaphotos.com un cop he fet el pagament? Sempre enviem les fotografies via e-mail.

tocaphotos.com Puc aconseguir un preu especial per voler l’edició de varies fotografies? Si. Per a més de 10 fotografies, pots consultar mitjançant el nostre formulari de contacte les nostres tarifes especials.

tocaphotos.com Puc demanar el servei d’edició de fotos a tocaphotos.com per a fotografies destinades a concursos de fotografia? Nosaltres no preguntarem mai la funció o destí de cap fotografia que editem, però creiem que podria ser poc ètic presentar fotografies a concursos havent sigut editades a tocaphotos.com

tocaphotos.com De qui son els drets d’una fotografia editada per tocaphotos.com? Sempre els drets de qualsevol fotografia editada per tocaphotos.com serà del mateix autor de la fotografia.

tocaphotos.com Pot fer servir tocaphotos.com les meves fotografies per a difondre la seva pròpia publicitat? No. Les fotografies sempre seguiran un tracte totalment privat. No obstant, tocaphotos.com pot demanar en algun cas permís explícit al autor d’una fotografia que ha estat editada a tocaphotos.com per poder-la fer servir en publicitat. Si l’autor en dona l’autorització, podrà ser utilitzada per a publicitat pròpia.

tocaphotos.com Com podem oferir uns preus tan competitius? A tocaphotos.com som professionals tant de la fotografia com del retoc i tractament d’imatges digitals des de fa més de 20 anys. Tenim doncs les eines necessàries i una gran capacitat de treball que ens permet fer la nostra feina en un espai de temps relativament curt, i això ens disminueix moltíssim els costos.

Admin