Who we are

tocaPhotos.com are a group of photographers and specialists in photo editing and retouching that we are fortunate to work on is our passion: photography.

We are located in Barcelona and Girona, Catalonia.

In tocaphotos.com we have a great team of retouchers, able to edit, fix, improve or transform any of your pictures.

 

Carles Carreras Lorenzo Zitta Albert Collado
Carles Carreras. Col·laborador a tocaPhotos.com Lorenzo Zitta. Col·laborador a tocaPhotos.com Albert Collado. Col·laborador a tocaPhotos.com

Photographer and graphic designer, specializes in photo retouching and virtual 3D images.

Specialist photocomposition and photo manipulation. 3d virtual images.

Photographer and specialist photo editor. Dramatic and epic editing.

Foto: Carles CarrerasFoto: Carles CarrerasFoto: Carles Carreras

Foto edición: Lorenzo ZittaFoto: Lorenzo ZittaFoto: Lorenzo Zitta Foto: Albert ColladoFoto: Albert ColladoFoto: Albert Collado
website:
www.carlescarreras.com
web personal:
www.zittart.com
web personal:
www.albertcollado.com

Tocaphotos services::
tocaBasic
tocAdvanced
tocaCustom

Tocaphotos Profile:
Advanced professional edition with 3D virtual resources

Tocaphotos services::
tocaBasic
tocAdvanced
tocaCustom

Tocaphotos Profile:
Advanced and creative edition + virtual 3D

Tocaphotos services::
tocaBasic
tocAdvanced
tocaCustom

Tocaphotos Profile:
Photographer and specialist photo editor. Dramatic and epic editing.

Carles Carreras

Fotògraf professional, comença la seva basant artística estudiant Belles Arts a l’Escola d’Arts i Oficis d’Olot, Girona. Comença la seva activitat en l’àmbit laboral en diferents tasques relacionades amb el disseny i la fotografia, fins a dia d’avui, ja establert com a freelance.

Ha realitzat exposicions i participat en concursos internacionals com els prestigiosos Laguna Prize de Venècia o Montphoto. Amb diversos primers premis i finalistes, es consolida com a fotògraf professional desenvolupant projectes diversos tant en fotografia com en disseny a nivell nacional i internacional, investigant constantment noves tècniques fotogràfiques i d’edició, i especialitzant-se en la generació d’imatges virtuals en 3D, pràctica que fusiona amb la fotografia.

Lorenzo Zitta

Italià, resident a Barcelona des del 2006. Diplomat en un màster en “3D per Disseny gràfic i fotografia” per l’escola FX BARCELONA 3D SCHOOL.

Membre de diverses entitats fotogràfiques (AFIC BLANES — FEDERACIÓ CATALANA FOTOGRAFIA — AGEF) ha guanyat diversos premis i trofeus participant en nombrosos concurs nacionals i internacionals, entre ells el 57 Saló “ABELLA D’OR” guanyant la sessió d’art experimental.

Fotògraf especialitzat en fotomuntatge, foto-retoc i CGI, imparteix classes i workshop de manipulació d’imatges i CGI.

Actualment treballa com a freelance a la gran indústria gràfica col · laborant amb estudis d’Itàlia, Espanya i America.

 

Albert Collado

Nascut a Salt el 1977 i “ganxó” (de Sant Feliu de Guíxols) des de 2004, comença la seva afició per la fotografia. Membre de l ‘AFIC Sant Feliu de Guíxols, de la FCF (Federació Catalana de Fotografia) i de la CEF (Confederació Espanyola de Fotografia) i FIAP (Federation Internationale de l’Art Photographique).

El premi més gran obtingut …, “l’aprenentatge”. Seduït per l’Art Digital, li agrada tocar tots els temes i tècniques que li permetin expressar. Li agrada aprendre i treballar amb tots els estils dels quals destaquen les fotos minimalistes, de detalls i les fotos amb atmosfera dramàtica, èpica o fantàstica.

 

Ferran Munsó Joan Membrives Albert Fontàs
  Joan Membrives. Col·laborador a tocaPhotos.com Albert Fontàs. Col·laborador a tocaPhotos.com
Photographer and expert in positives Black and White and in very natural subtle edition.

Photographer and photo editor. Specialist in portraits.

Photographer and photo editor specializing in still lifes.
Foto: Ferran MunsóFoto: Ferran MunsóFoto: Ferran Munsó Foto: Joan MembrivesFoto: Joan MembrivesFoto: Joan Membrives Foto: Albert FontàsFoto: Albert FontàsFoto: Albert Fontàs
web personal:
www.ferranmunso.com
web personal:
joanmembrives.
blogspot.com.es
web personal:
forialphoto.blogspot.com.es

Tocaphotos services::
tocaBasic

Tocaphotos Profile:
Minimum edition, high quality.

Tocaphotos services::
tocaBasic
tocAdvanced
tocaCustom

Tocaphotos Profile:
Editions in portraits and daily life photos. Dramatic editing.

Tocaphotos services::
tocaBasic
tocAdvanced
tocaCustom

Tocaphotos Profile:
Editing still lifes and soft and low lights.

Ferran Munsó

Comença el seu interès per la fotografia per tradició familiar, i ràpidament desenvolupa un estil propi en el seu treball. Participa, amb alguns primers premis, a varis concursos d’àmbit nacional i aplica la fotografia a la seva professió de programador multimèdia.

A nivell de processat i edició, també es construeix un estil propi, triant pel camí de l’edició molt subtil i poc exagerada, donant molt de realisme i qualitat a les seves imatges.

És coofundador, amb Carles Carreras, del projecte de fotografia artística tempsdeflors.com, ja consolidat a nivell nacional.

Joan Membrives

Va començar com aficionat a la fotografia i al vídeo des de l’analògic, però fa uns anys que aquesta afició s’ha convertit en quelcom més, formant part de la seva vida professional.

En aquests darrers anys s’ha format en l’àmbit de la imatge mitjançant diferents entitats i professionals del sector, adquirint nous coneixements en tractament de la imatge a nivell avançat, composició fotogràfica, il·luminació d’estudi… i ha realitzat múltiples treballs de producció d’imatges fotogràfiques de temàtica diversa (models, edificis,…) així com de processament i tractament de fotografies mitjançant un procés de revelatge fotogràfic digital i tractament en l’edició.

És membre de l’equip formatiu de l’agrupació fotogràfica AFIC Blanes, on hi i realitza cursos d’iniciació a la fotografia i d’edició fotogràfica.

Albert Fontàs

Membre d’Afic Blanes des de fa 8 anys, participa regular i molt activament en les fotolligues anuals que organitza, al igual que la fotolliga Catalana, i es forma fotogràficament amb diferents activitats que realitza amb molta dedicació.

Ha participat diverses ocasions com a jurat fotogràfic en diversos concursos d’ambit estatal, i participat amb excel·lents resultats en d’altres internacionals.

Admin